close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Miért a Szürcsölj?

Hosszú ideje, szinte napi rendszerességgel fogyasztok matcha teát, rengeteg helyről és webshopról rendeltem már és természetesen feltűnt, hogy óriási különbségek vannak matcha és matcha között, mind árban, mind minőségben.

 

Ekkor jött az ötlet: miért nem közvetlenül Japánból rendelek? Rengeteg kutatás és utánajárást követően felvillant a körte a fejem felett és megérkezett a végső elhatározás: itt az ideje indítani egy vállalkozást, ahol nem csak én, de a minőségi matcha tea kedvelők is megtalálhatják a számításaikat: prémium japán matcha teát itthonra! Kiemelt szempont volt, hogy minden fontos certifikációval rendelkező, japán termelőtől származzanak a teák, így biztosítva azt, hogy csakis prémium minőségű teák szerepelhessenek a kínálatban. 

 

Rengeteg időt, energiát és pénzt fektettem abba, hogy megtaláljam a tökéletes matcha teákat: több, mint 10 japán termelőtől rendeltem közép- és felsőkategóriás matcha teákat, melyeket különböző korú és nemű, normál és matcha teát fogyasztó személlyel kóstoltattam meg. Közel 80 vélemény alapján egyöntetűen döntés született arról, hogy végül melyik lesz az a három matcha tea, amelyek a webshopban elérhetőek lesznek.

 

Bízom benne, hogy a Ti szájízeteknek is hasonlóan fognak ízleni majd, ha megkóstoljátok őket. Nem árulok zsákba macskát, pontosan azokat teákat rendeltem meg, amelyeket a "mini kutatásom" győztesekként hozott ki, így nyugodt szívvel merem őket ajánlani bárkinek. Tegyetek egy próbát, biztosan nem fogtok csalódni.

 

Mutatok néhány fotót, melyek a kóstoltatások közben készültek: